Budget crematie € 1350,-

Wij staan dag en nacht voor u klaar

085-1306447

Doedelzak tijdens uitvaart

Budget crematie in Amsterdam

Sober en Stijl verzorgt uitvaarten landelijk en voor elk budget.

‘Sober en Stijl’ verzorgt door heel Nederland waardige uitvaarten voor elk budget crematie al vanaf € 899,–. Het team ‘Sober en Stijl’ wil voor u vooral een warme uitvaartonderneming zijn die voor elk persoon een unieke en toch betaalbare uitvaart wil verzorgen.

‘Budget crematie’ is er voor iedereen, voor ons is iedereen bijzonder ongeacht geloof of achtergrond. Het maakt niet uit waar u verzekerd bent of hoeveel geld u te besteden heeft. Het doel van ‘Sobere crematie’ is een voordelige uitvaart zo persoonlijk mogelijk maken. Elk budgetuitvaart pakket is aan te passen naar uw eigen persoonlijke wensen.

Omdat wij van ‘Sober en Stijl’ het belangrijk vinden dat u precies weet wat de kosten zullen zijn, zijn wij heel duidelijk en open over onze prijzen en zijn onze budgetuitvaart pakketten altijd aan te passen.

Onze uitvaartleiders zullen al het mogelijke uit uw handen nemen zodat u zich volledig kan richten op het naderende afscheid.

Wij verzorgen in heel Nederland eerbiedwaardige uitvaarten ongeacht waar u verzekerd bent ,
Verzekerd bij Ardanta, Axent, Conservatrix, Dela, Life tri, Reaal, Rvs, Nationale Nederlanden, Monuta of Yarden? u kunt bij ons terecht.

Sober & Stijl denkt aan het milieu

Wij doneren maandelijks aan Trees for All.
Jaarlijks worden tien miljard bomen meer gekapt dan er worden aangeplant.

De longen van de aarde verdwijnen stukje bij beetje.
Trees for All is een Nederlandse stichting die dit proces wil omkeren.
Met projecten in zowel Nederland als in het buitenland hebben ze inmiddels al miljoenen bomen geplant.