R. Spanjaard

Uw ervaring:

Onlangs deed zich een buitengewoon trieste gebeurtenis voor.

Het betrof een jonge vrouw van in de veertig, die door een ernstige aandoening kwam te overlijden in het ziekenhuis.

Het bijzonder trieste was, dat haar levenspartner haar vanaf de eerste opname dag, in ziekenhuis achterliet en zich niet meer om haar bekommerde.

Zij kwam aldaar na 3 weken te overlijden in eenzaamheid.

Gezien wij haar kende en zij geen Nederlands sprak, hebben wij ondersteuning gegeven om het leed voor haar en haar familie in het buitenland

deels te lenigen.

Na overlijden hebben we Sober & Stijl benaderd en contact gelegd met Erik.

Erik heeft dit geweldig opgepakt en niets was te veel om te ondersteunen en de nodige adviezen te geven.

Ook de gematigde kosten in rekening gebracht, waren voor de familie een grote troost.

Gezegd moet worden, naast een perfecte afwikkeling, heeft Erik met veel empathie alles begeleid.

Voor ons onmiskenbaar een 10; voorts zien wij geen verbeterpunten.

Met hartelijke groet,
Roël

.Cijfer: 10
Feedback: Geen verbeterpunten!

Olga van Kleef

Uw ervaring: Beste Eric
Sober en Stijl. Ik had vorig jaar al telefonisch contact gehad met Eric. Zij had geen verzekering. Eric kwam met oplossingen al voordat mijn tante overleed en dit hebben we toen goed kunnen regelen. Flexibel ingezet. Upgrade was mogelijk, downgrade. Alles kon nog. Dat gaf rust.

Mijn tante overleed in een verzorgingshuis. Iedereen (verschillende afdelingen) beloofde haar dingen, alles liep langs elkaar heen en (bijna) niemand kwam in actie om hun beloftes waar te maken. Het werd het één grote warboel. Ik kon door de bomen het bos niet meer zien en voelde alleen nog maar boosheid.

Eric heeft de warboel weten te ontwarren, oplossingsgericht en doorpakkend! zich voor 100+% ingezet en het is -door zijn extra inzet- een hele mooie afscheid geworden.

Een man van zijn woord, reageert snel. Heeft al mijn verdriet en boosheid op zijn bordje gekregen en heeft al die tijd achter me gestaan.

Mijn dank is groot! Ga zo door en blijf wie je bent! Bep zou trots op je geweest zijn..

Cijfer: 100
Feedback: GÉÉN verbeterpunten!

Francis

Uw ervaring: Beste Eric
Wat ben jy een geweldige man.
Hoe goed jy de crematie van onze dierbare vriend rob hebt geregeld. Precies zoals wij en zeker rob het gewild heeft.
Zo meelevend, meedenkend en eervol. Eric dankjewel
Cijfer: Eric een 10
Feedback: Blyf zoals je bent

Rob

Beste Eric, na de ontmoeting die we hadden wist ik dat ik met iemand te maken had die bijna net zo is als ik, daarom leg ik mijn crematie met “plezier” bij jou neer. Bedankt voor ons lange gesprek thuis, je liet me zien wie je bent, en ik waardeer je zeer. Bedankt dat je het idee opperde om het bij mij thuis te doen, dat geeft mij rust en vrede.
Alvast bedankt voor alles en wens je een voorspoedig leven met veel geld. Thanks, Rob

 

Cijfer: 10

Feedback:

Cynthia

Wat een top bedrijf .
Erik heeft me telefonisch bijgestaan en geholpen met onderhandelingen enzo, hij is zeer klantvriendelijk en klantgericht .
Hij heeft een hoop voor me uit kunnen zoeken omdat ik geen contact had met de inmiddels overledene
Erik staat serieus 24/7 voor je klaar als je ergens mee zit .
Echt een kanjer , ik ben zeer goed door hem begeleid in wat de vervolgstappen waren .

Cijfer: 10

Feedback: Ga zo door , je bent zeer klantgericht en geeft goede adviezen

P. Boers

Mijn ervaring met dit bedrijf was zeer professioneel. Wij hadden contact met Erik.
Alles is meer dan goed afgehandeld.
Erik is altijd te bereiken voor aanpassingen of vragen..

Cijfer: 10

Rody

Vandaag het as opgehaald van mijn vader. Ben sober en stijl echt zo dankbaar echt een lieve man die je gewoon helpt. Ik raad ze ook echt aan. En ze hebben mooie urnen en of sieraden voor het as van uw geliefde in te doen.

Cijfer: 10

Mevr. Verstraeten

Zeer tevreden over deze uitvaartonderneming die vlekkeloos aanvoelde wat de behoefte en wensen waren van de nabestaanden.

Ook adequaat met handelen wat ons veel zorgen heeft ontnomen, dank hiervoor.

Cijfer: 8

Rody

Zeer fijne ervaring en wat een lieve nette man. Het was voor ons een snelle aanpassing ivm omstandigheden maar zeer professioneel opgelost door sober&stijl.

Cijfer: 10

N.K. Hendrix van Os

Op het moeilijkste moment van ons leven vonden we Sober en Stijl uitvaarten (Erik) die ons alle zorgen over wat te doen voor de crematie, uit handen nam. Eerlijke en oprechte hulp en zorg kregen we van hem met goede adviezen, ook wat betreft uitstrooien in buitenland. Hij is altijd bereikbaar geweest voor vragen wat echt heel erg fijn is. Erik bedankt voor alles!

Cijfer: 10+

H.N. Schuurman

Onze broer is op een intens verdrietige manier aan zijn einde gekomen. Daar hoorde een sober afscheid bij, vonden wij. Maar we hebben ook rekening gehouden met hoe hij zelf in het leven stond. Hij hield niet van gedoe. Zijn afscheid bij Sober en Stijl was daarom goed zoals het was. Het heeft ons zelf ook aan het denken gezet over onze eigen uitvaart. Het hoeft namelijk niet altijd heel uitgebreid met veel mensen, veel bloemen, veel koffie en broodjes, muziek etc. Sober.. ook best een hele mooie manier om afscheid te nemen van een dierbare. Wij raden Eric van Sober en Stijl dan ook ten zeerste aan.

Cijfer: 8

P. van Soest

Na melden van overlijden werd mijn vader gelijk opgehaald door Eric..wat een fijn persoon is dat! goed geholpen door hem en is erg betrouwbaar kon elk moment van de dag vragen stellen over de uitvaart en werd snel antwoord gegeven. Ik zou hem zeker aanbevelen als iemand een uitvaart ondernemer zoekt!

Cijfer: 10

A.Brunt

Wij hadden een sobere crematie en deze is bijzonder en respectvol uitgevoerd alles wat ze beloven voeren ze ook uit.

Wij zijn dan ook bijzonder dankbaar.

Cijfer: 9

Renate Jansen

Wat een geweldig mens is Erik. Warm en liefdevol en niets was hem te veel. Ook de wijze waarop hij mijn zusje uit huis heeft gedragen samen met ons was zo mooi en respectvol. Het bloemetje achterlaten op het lege bed heeft ons die dag ontzettend geraakt. Prachtig! Van begin tot einde was het tot in de puntjes top. Wij kunnen terugkijken op een mooie, liefdevolle uitvaart van mijn zusje. Heel veel dank aan Erik, voor zijn goede zorgen en voor de mens die hij is.

 

Cijfer: 10

Fam Bisschops

Wij zijn zo blij dat wij Erik hebbben gevonden
Wat een groot hart heeft deze man voor zijn werk
Wat in zijn macht ligt doet hij voor de familie
Wat heb je ons goed geholpen en wat hebben wij het prachtig kunnen afsluiten met mijn vader Henk bisschops hij zo zeker trots zijn als hij terug zal kunnen kijken op zijn eigen crematie
Bedankt Erik van Anja trees en de hele familie

Cijfer: 10

Anne-Marie Dagelinckx

Ik ben zo blij dat ik zelf via internet deze uitvaartondernemer van Sober en Stijl gevonden heb. Het verliezen van je naaste, in dit geval mijn moeder is al moeilijk genoeg en wie vertrouw je dan om alles goed te laten verlopen? Je bent zelf vrij om te kiezen en wat heb ik geluk gehad dat ik contact opgenomen heb met Eric. Met heel veel respect is mijn moeder opgehaald, de crematie was zeer goed geregeld zoals alles rondom de crematie en hierna.
Je weet ook precies waar je aan toe bent er zijn geen verborgen kosten. Alles is duidelijk en helder. Ik raad daarom iedereen aan om bij een uitvaart voor Soberenstijl te kiezen.

Cijfer: 10

Remco

Prima geholpen door erik alles geweldig tot in de puntjes geregeld

Cijfer: 10

Sacha

Mijn ervaring soberenstijl
Alles netjes en vriendelijk geregeld en flexibel.
Nog vriendelijk bedankt

Cijfer: 9,0

Stan van Dongen

Geweldige ervaring met Sober en Stijl.
Uiterst persoonlijk, grote betrokkenheid, alles keurig uitgevoerd, erg prettig contact, heel snel, direct en zakelijk. Complimenten, namens alle betrokkenen.

Cijfer: 9,5

K. Jansen

In een verdrietige periode hebben wij echt onwijs veel steun en positiviteit ervaren van jullie. Daar zijn we heel dankbaar voor! Persoonlijk, verzorgend, betrouwbaar en alle tijd nemen voor ons en een de kracht om zelfs in een verdrietige situatie een glimlach op ons gezicht te toveren.
De grote ondernemingen kunnen een voorbeeld aan jullie nemen. Jullie laten zien dat het ook anders kan door meer vanuit het hart te werken!
Bedankt voor jullie goede zorgen!

Cijfer: 10

Parisa

Zeer fijne en persoonlijke ervaring gehad met Erik na het overlijden en repatriëren van mijn familie-lid. In zulke zware tijden heb je behoefte aan iemand die de sfeer kan verlichten en daarnaast adequaat en efficiënt kan handelen, en dat is precies wat Erik doet. Ik heb Erik als een hele eerlijke, nette en betrokken uitvaartondernemer ervaren die er alles aan doet om jouw wensen uit te laten komen, en hiervoor ook een hele eerlijke en nette prijs hanteert die je nergens anders kan vinden. Ik hoop dat ik Erik zelf binnenkort niet meer nodig heb, maar zou hem ten zeerste aanbevelen.

Cijfer: Dikke 10

Henny de Waal

Alles is keurig en netjes verlopen. Altijd gelijk contact gehad en bij alle vragen perfecte uitleg gekregen.

Ik ben zeer tevreden hoe alles is verlopen.

Cijfer: Dikke 10

Marvin

Na telefonisch contact te hebben opgenomen, zijn Sober & Stijl binnen een uur gekomen om mijn oom mee te nemen voor een geplande crematie. Ze hebben hem meegenomen en ik heb vrij snel ook de akte van overlijden ontvangen en de tijd van crematie.

Alles correct afgehandeld.

Bedankt.

Cijfer: 9,0

Rob

Erik geeft je echte persoonlijke aandacht, luistert, en voert kleine wensen uit die alles mooi rond maken.

Een stijlvol mooi afscheid bij het ophalen samen met Barry voor de stille crematie was het, waarbij mijn moeder ook even ‘thuis’ mocht zijn.

Ook buiten kantooruren en op zon- en feestdagen zijn er geen extra kosten. Het gaat Erik niet om de hoofdprijs.. Waar vindt je dat nog in deze branche ?

Sober, stijl en betaalbaar!
Erik, klasse, we kunnen je van harte aanbevelen.

Cijfer: 9,5

Patrik H

Prima service en advies. Mijn moeder wilde een technische crematie. En deze is in alle respect afgehandeld.

Cijfer: 9

Fam Verkroost

Zeer tevreden over de manier hoe ze alles afhandelen en mijn schoonvader verzorgt hebben grote respect.

Cijfer: 10

Monique

Al mijn moeders wensen werden gerespecteerd. Deze begrafenis ondenemer is super eerlijk smeert je niks aan denkt met u mee. Alles is
heel duidelijk geen onverwachte kosten. Ik benadrukt een ontzettende fijn en eerlijke man
Bedankt voor u eerlijke en fijne manier van het regelen van de uitvaart

Cijfer: 10

Willem Boelens

Wij hebben de uitvaartverzorging door sober en stijl uitvaarten als heel positief ervaren. Allereerst de verzorging van de overledene: heel goed. Dan het uitvaartmoment in het verpleeghuis: wij werden gemaand om op te schieten, want het personeel stond al te wachten. Daar werd door de medewerker van sober en stijl uitvaarten heel rustig op
gereageerd. Waardoor we in ons eigen tempo de laatste handelingen konden verrichten. En ten slotte de momenten van stilte met het personeel, indrukwekkend en waardig. Wat ons betreft niets dan lof!

Cijfer: 9,5

Fam Bostdorp

Het eerste contact met Erik van Sober en Stijl was na het overlijden van onze vader.

Bij alles voelden wij dat onze wensen voorop stonden en de communicatie was zeer goed.

Een warm bad in deze lastige periode waarin Erik ons volledig heeft ontzorgd, zo hebben wij deze organisatie ervaren.

Ik zou deze organisatie hartelijk aanbevelen als U van een warme, persoonlijke aanpak houdt en geen nummertje wilt zijn, in het gehele proces waren Erik en zijn medewerkers er voor ons! Alles ging in goed overleg en er werd volledig rekening gehouden met onze wensen.

Nogmaals dank voor de goede zorgen!!!

Cijfer: 10

Iris

Het afscheid van mijn moeder is precies zo gegaan zoals we wilden.
Erik heeft alles soepel en vlot laten verlopen.
Contact was heel goed en hij luistert goed naar je wensen.
Erik …bedankt

Cijfer: 10

Peter Walraven

Ik wil u hartelijk bedanken voor de fijne behandeling en steun die ik van u mocht krijgen met betrekking de fantastisch
nazorgbij het overlijden van mijn moeder. Ik dank u nogmaals hartelijk hiervoor.

Cijfer: 10

Caroline

Toen ik wist dat mijn moeder euthanasie wilde, heb ik direkt contact opgenomen met dit bedrijf.
Ik kreeg meteen antwoord, en alles is vlot en netjes afgehandeld door Erik.
Als je geen toeters en bellen wilt, dan hoeft het niet veel te kosten.
Dat heeft niets met wel of geen respekt te maken, ik was de enige die achterbleef.
Dus geen rouwdienst zaaltje, opbaring, kaarten, bloemen kreeg mijn moeder iedere week.
Ik heb gehandeld zoals mijn moeder dat wilde, het verdriet is er niet minder om.
Ik kan dit bedrijf en Erik bij een ieder aanraden, veel beter dan de grote uitvaart bedrijven.

Cijfer: 10

L. Groeneweg
De naam zegt het al Sober & stijl.
Met Erik kan je alle kanten op,
hij denk heel erg mee over de wensen die er zijn.
Een man die met zijn hart werkt en niet alleen aan zijn inkomsten denk.
Heb je een laag budget dan kan ik iedereen aanraden om met Sober & Stijl in contact te gaan.

Cijfer: 9

Fam van der Avoort

En daar ineens was daar Erik, pure noodzaak …! Een overlijden is voor niemand leuk, maar als je dan iemand gevonden hebt die nuchter zich inleeft in wat er gebeurd is en op een prettige manier je bij staat waar nodig en altijd bereikbaar is …Nou dan heb je een hem echt iemand die zich waardevol bijdraagt in een rotperiode. Kortom wij doen ( en we hopen niet te snel) graag verdere zaken met deze fijne vent! Dank je wel voor alle goed zorgen, jij maakte het verschil. Lieve groetjes

Cijfer: 10

Fam. Basjes

Wij zijn uiterst tevreden over de goede zorgen van Erik bij de uitvaart van mijn moeder. Vanaf overlijden tot de crematie was contact en overleg altijd mogelijk en werden verzoeken probleemloos en vriendelijk ingewilligd.
Het heeft er in belangrijke mate mede voor gezorgd dat wij op de juiste wijze afscheid hebben kunnen nemen, waarvoor onze dank.

Peter

Cijfer: 9.5

Fam. de Jong

Wij willen jullie bedanken voor de goede en service, Een budget crematie wat hij wilde wij hebben zijn wens vervult.
Dank voor de ondersteuning die jullie hebben gegeven.

Michel

Cijfer: 9.5

Fam. Konings

Beste Erik, nogmaals dank voor alle goede zorgen! Alles was prima geregeld en we hebben fijn afscheid kunnen nemen.
Groet Jos, Cindy en Nina

Cijfer: 10

Fam Postema

Na een jaar dikke ellende met die K-ziekte is ons moedertje overleden in haar geboortestad Amsterdam. Erik heeft vervolgens op een zeer gewaardeerde en professionele wijze de uitvaart opgepakt. Ik gun iedereen die in zo’n situatie terechtkomt een uitvaartman als Erik. Totaal niet belust op geld en vervulde al onze wensen mbt ons moedertje. Ik ben hem en zijn bedrijf zeer dankbaar.

Cijfer: Dikke tien plus 

Via de app de familie bedankt voor de mooie woorden en wat krijg ik terug?:

Zoals ik al zei ….. Mensen verdienen mensen zoals jij bij het afscheid. Heel mooi mens ben je en dat is de waarheid

Anita

Bedankt voor de snelle levering van de kist
Cijfer: 10

Fam Ali

You brought back our mother thank you for this.
(onze afdeling repatriering)
Cijfer: 8,5


Fam de Jong

Door corona kon er geen afscheid genomen worden volgens diverse ondernemers,
Bij jullie kon het wel heel erg bedankt dat we afscheid konden nemen.
Super geregeld we bewaren jullie nummer.
Cijfer: 10


Fam Groen

Dank jullie onze vader naar zijn geboorteland heb geregeld.
Cijfer: 9


Anoniem

Wij danken jullie dat we alle tijd hebben gekregen om afscheid te nemen van onze moeder ondanks de virus.
Cijfer: 10


Fam Hartwig

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor alles wat jullie hebben gedaan.
Het respect en de service waren geweldig. Jullie hebben mij veelzorg uit handen genomen en het afscheid in jullie aula was goed verzorgd.
Simpel maar hartverwarmend. Ook van de mensen die aanwezig waren bij het afscheid van mijn vader niets dan lof.
Nogmaals ontzettend bedankt voor dit waardige afscheid van mijn vader.
Cijfer: 10


Fam Gallusz

De uitvaartbegeleiding was top, heel vriendelijk en wij waren heel blij met jullie.
Wij werden heel goed begeleid jullie hebben ervoor gezorgd dat het een hele mooie ervaring
was ik kijk hier fijn op terug.
Wij als familie hebben de samenwerking als zeer “warm” ervaren!
Wij geven jullie een dikke 10
Cijfer: 10


Anoniem

Ik vind dat al mijn wensen zijn vervuld.
En dat alles keurig is afgewerkt. Bij deze dank ik U hartelijk.
Cijfer: 9


Riane Damen

Dank voor de goede zorgen ik heb jullie nummer opgeslagen hoop alleen niet te snel weer te gebruiken.
Cijfer: 8,9


Fam Klaassen

Jullie hebben ons gedurende de verdrietige periode uitstekend geholpen.
Wij zijn continu geïnformeerd over de status van de voorbereidingen, was erg meelevend en begripvol.
Ik gun iedereen deze uitvaartonderneming
Cijfer: 10


Fam Vos

Helaas hebben wij binnen zeven maanden twee keer gebruik moeten maken van de service van verhagen uitvaartzorg.
Zowel bij de uitvaart onze vader als bij de uitvaart van onze moeder is de uitvaart geheel naar wens
van de overledene en met veel respect naar alle betrokkenen uitgevoerd.
Wij kunnen deze service niet anders dan hogelijk waarderen.
Nogmaals onze dank.
Cijfer: 9,5


Fam Veldkamp

Top geregeld allemaal de uitvaart van mijn oma.wij waren zeer tevreden tot in de puntjes.
De verzorging was top samen jullie. Fijn dat er een vrouw aanwezig was.
Cijfer: 8


Fam de Groot

Ik werd begeleid na het plotseling overlijden van mijn man. Al meteen vanaf het eerste telefooncontact voelde
ik me prettig bij zijn manier van werken.In de dagen voor het afscheid heb ik samen met jullie een aantal keuzes gemaakt,
de sleutel kamer vond ik fijn, deze heeft het afscheid voor mij waardevol en persoonlijk gemaakt.
Ik kijk er met een heel goed gevoel op terug.
Dike 10+ voor jullie Cijfer: 10


Fam Geerte

Snel en correct geholpen, duidelijke en vlotte communicatie, alles meer dan prima!
Cijfer: 8,6


Fam van Oosterom

Een kleinschalig begrafenisondernemer. Waardoor er zeer persoonlijk contact is.
Er wordt meegedacht voor een uitvaart zoals de nabestaanden het in gedachte hebben.
Door het persoonlijke contact is er heel veel mogelijk.
Cijfer: 9,4


Angela

Wij zijn zeer tevreden over de wijze waarop jullie de opbaring en uitvaart van onze vader hebben verzorgd.Ze zijn goed bereikbaar,
rustig, meedenkend.Mijn vader werd door hen prachtig opgebaard in zijn slaapkamer (in het verzorgingstehuis waar hij woonde).
De kleinkinderen wilden niet meer bij opa weg.Ook bij de uitvaart weer die rust, het betrekken van de kleinkinderen, dingen even
doorspreken met ons, heel fijn allemaal. En dat de prijs/kwaliteitverhouding dus goed is dat begrijpt iedereen die zich in de kosten
van een uitvaart verdiept heeft, wel. Ik kan deze onderneming zeker aanraden.Goed gedaan.
Bedankt.
Cijfer: 10


Jeanette

Na een langdurig ziekbed, waarbij de zorgkosten enorm waren opgelopen, moesten we toch afscheid nemen van mijn vader.
De opvang, de begeleiding en het overnemen van de zorg voor de crematie door jullie was voor mij een enorme verlichting.
Voor de omstandigheden waarin we verkeerd waren kan ik nu zeggen dat ik mij geen betere verzorging kan voorstellen.
Het zaaltje was niet zo groot maar voldoende voor ontvangst van de kennissen en onze famillie.
De verzorging en opbaring van mijn vader gaf mij veel rust.
Het was goed zo. De opstelling van de bloemen, de prachtige achtergrondmuziek en het circuleren
op het beeldscherm van de foto’s uit het leven van mijn vader,heeft mij een minder droevige herinnering en een tevreden gevoel
gegeven. Het zijn omstandigheden die je niet wilt maar af en toe wordt je er mee geconfronteerd in je leven
en dan is de opvang en begeleiding heel belangrijk.
Pap, rust zacht.
Cijfer: 9


Pauline

We willen jullie bedanken voor alle goede zorgen omtrent de uitvaart van onze moeder/oma!
We waarderen het enorm dat jullie ons de tijd en ruimte hebben gegeven om het allemaal op onze manier uit te voeren!
Je voelt duidelijk de liefde en respect voor de nabestaande en de overledene!
Jullie zijn toppertjes!
Cijfer: 10


Fam Groen

Hierbij willen wij jullie bedanken. Dat jullie Dick met veel zorg en respecht zijn crematie gedaan hebben.
Hij moest opgehaald worden in ede was geen moeite ,toen naar jullie toe.
Daarbij werden we goed op de hoogte gehouden van alles.Zijn afscheid was heel mooi mijn respecht daarvoor.
Lag er mooi bij.Zelfs onze vrienden zeiden we hadden dit niet verwacht.
Omdat hij niet verzekerd was.U had ons goeie tips gegeven .Zijn we zeer dankbaar voor.
Met alle respecht naar jullie toe.Weet zeker dat hij dit ook zo gewild had.
Kregen zelfs koffie en mochten de tijd nemen om afscheid te nemen.
Zo zie je maar voor een laag budget kan het ook.
Mijn complimenten hiervoor.
Cijfer: 9,7


Nadia

Zojuist bij jullie geweest voor een afscheid .Bijzonder vriendelijk en gastvrij ontvangen.
Heel hartelijk dank hiervoor.
Cijfer: 8


Mike en Annelies

Mijn moeder overleed in het ziekenhuis in Maastricht. Na één belletje hebben jullie haar zonder moeite opgehaald en verzorgd.
De communicatie onderling was ‘to the point’ en zonder poespas. Tijdens de opbaring lag ze er erg mooi bij,
dat heeft ons zeer goed gedaan in het verwerkingsproces mede door de mooie foto’s die ik heb kunnen nemen.
Grote uitvaart organisaties mogen een voorbeeld nemen aan jullie!
Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.
Cijfer: 9,5


Yvonne

Ook nu weer dank ik je voor je betrokken houding, je inlevingsvermogen en de details die je weet van de vorige uitvaart.
Je maakt een deel uit van het proces en de famille, Bedankt voor de lekkere koffie.
Dank voor alles.
Cijfer: 8,9


Fam van Ommeren
Wij waren zeer tevreden over de gehele gang van zaken.De communicatie verliep erg snel (veelal via e-mail).
Als wij nieuwe ideeën kregen, werden de mogelijkheden snel en duidelijk uitgelegd,
zonder bekomst van allerlei extra kosten.Zoals de kaart die ontworpen is zoals wij dat aangegeven hadden
en de mogelijkheid om met het rouwvervoer langs de favoriete plek te gaan van de overledenen.
Ook zijn wij dankbaar dat de speech met gevoel is voorgelezen voor ons.
De mensen waren aardig, namen de tijd en waren professioneel.
Hartelijk dank voor het begeleiden van de uitvaart.
Cijfer: 8,4


Nel

Het afscheid en de uitvaart van mijn vaders vrouw was prachtig.
Wij zijn heel blij en tevreden met de manier waarop u dat heb georganiseerd.
U was voor ons een steun en toeverlaat in een moeilijke tijd.
U heeft ons door dit hele proces geholpen op een hele invoelende manier.
Een manier waar in het bijzonder mijn vader steun en troost uit heeft geput.
Wij hebben bewondering voor de snelheid en degelijkheid waarmee u dat hebt gedaan.Heel erg bedankt daarvoor, en wij bevelen u aan iedereen aan hoor!
Cijfer: 10


Peter en Rineke Fransen

hallo lezers. wij zijn heel erg tevreden met deze onderneming. de manier waarop je begeleid wordt is echt een warm bad.
De steun en aandacht is echt overweldigend.Je wordt als mens behandeld. je heb niet het gevoel dat het commercieel is.
Dank voor jullie steun .Ik beveel jullie aan iedereen aan . een dikke pluim verdienen jullie zeker.
Veel succes en nogmaals dank voor jullie steun en aandacht.
Cijfer: 9,6


Fam van Vliet

Begeleiding was perfect. Onze middelen waren niet toereikend om de uitvaart groot te houden.
Bij jullie was het wel mogelijk.
Bedankt.
Cijfer: 9.3


Fam van der Velden

Ondanks het verdriet realiseerde wij ons dat alles met respect is gebeurt.
Hartelijk dank voor jullie service
Cijfer: 8.4


Mariska blanken

”Hierbij wil ik jullie bedanken voor mijn pa zijn laatste afscheid en crematie ik ben super trots op zijn laatste eer
die ik hem mocht bewijzen samen met jullie jullie hebben het super gedaan voor onze vader!
Ik kon me geen betere afscheid voor hem wensen.
lieve mensen…..zelfs met een budget crematie word het via deze mensen super mooi begeleid 24/7 kon ik appen bellen enzovoorts.
ik voelde me super geliefd en begrepen nogmaals ze zijn mijn helden voor mijn paps ”de strijder”
paps je bent veel te vroeg heen gegaan maar vechten hoefje niet meer rust in vrede lieve papa ik dank deze mensen
ook uit jou naam bedankt beide voor deze mooie dag met alle geliefden om hem heen️.

Cijfer: 9,5


Fam van Veen

Hiermede wil ik u danken voor de werkelijk voortreffelijk gang van zaken, We waren blij dat de uitvaartwens van ma al bij u bekend was zodat er geen verassingen konden verwachten.
Jullie hebben fantastisch de uitvaart van onze moeder verzorgd.
Wij zijn jullie zeer dankbaar dat wij zelf onze toespraken mochten houden.
Wij waren ontroerd dat er netjes werd voorgelopen.
Dank voor alles.
Cijfer: 9,5


Jeaninie

Hiermede wil ik u danken voor de werkelijk voortreffelijk gang van zaken rond de uitvaart van mijn lieve vrouw.
Vooral en met name de betrokkenheid en organisatie van jullie heeft bij ons warme gevoelens en diep respect nagelaten.
Klasse, zij zal heel lang in onze herinnering blijven.
Heel veel dank. 

Cijfer: 9