–  Er is veel meer mogelijk op een uitvaart dan een plakje cake  –

blank
carmen weijdeveld - schouten

 C.I.Weijdeveld – Schouten

– Carmen – 

 *  01-01-1970 18-10-2023

Datum: 24-10-2023

Condoleance:

Lieve Carmen je was een lieve, begripvolle collega en vriendin met het hart op de juiste plek.

Je dacht meer aan anderen dan aan je zelf, dat maakte jou zo uniek en bijzonder.

Ik draag je verder in mijn hart 💖 Frits en verdere familie wens ik veel sterkte en kracht ,

en hoop dat de herinneringen aan Carmen veel troost mogen geven.

Namens:

Marjo Van Wieren

Datum: 25-10-2023

Condoleance:

“Je hoeft elkaar niet ontmoet te hebben om een connectie te voelen” schreef ik op een kaart, enkele weken voor jouw overlijden. Vervolgens ontmoetten we elkaar, we babbelen via een paar social media en speelden Wordfeud voor de afleiding. De middag, avond en nacht voor jouw heengaan hebben we met z’n drieën veel berichten gewisseld. Het was fijn dat voor jou te kunnen doen. Ik voel me vereerd en ben dankbaar dat ik jou mocht leren kennen. Jouw overlijden maakt diepe indruk op mij. Jouw levenskracht nog meer. Ik kende je kort, maar man-man, wat was (ben) jij een sterk en mooi mens, een powervrouw! Aan de familie en naasten: steunende en troostende gedachten denk ik jullie kant op. Jullie Carmen nam geen afscheid van het leven, maar van het lijden. Carmen blijft. Bij ieder. Altijd. Gedenk haar, zeg af en toe haar naam hardop en proost zo nu en dan op haar. Lees wat ze zelf schreef, en glimlach. Laat haar herinnering vol liefde zijn…

Namens:

Désirée Lorist

Laat een bericht of herinnering achter

De beheerders van het condoleanceregister hebben aangegeven alle berichten graag privé te houden.

Om die reden zal uw bericht niet gelijk zichtbaar worden na het plaatsen ervan.

Teksten worden eerst gecontroleerd.