johanna lindeman-oedekerk condoleance

Johanna Lindeman-Oedekerk

– Hannie – 

 *  02-06-1943 19-11-2023

Datum:  13-12-2023

Condoleance:

Lieve Harry en familie, gecondoleerd met dit enorme verlies. Wij wensen jullie heel veel kracht voor de komende tijd. We herinneren Hannie als een mooi en creatieve vrouw. Als we op de koffie/thee kwamen, was het altijd gezellig samen met Harry en haalde we altijd leuke herinneringen op van mijn vader Jan Petersen. De laatste keer dat ik Hannie nog thuis heb gezien, zijn we door alle foto’s gegaan van haar vakantie naar Wenen samen met haar dochter. Je kon zien dat ze er weer van genoot om alles te vertellen van die bijzondere tijd! Liefs van Han & Sandra

Namens:

Sandra en Han Kruis-Petersen

Datum:  1-12-2023

Condoleance:

Lieve Oma, bedankt voor alles. Lieve Oma, ik zal je nooit vergeten! Lieve Oma, je bent de beste oma die me heb kunnen wensen. Lieve oma, ik zal altijd aan je blijf denken en je zal altijd voor blijven leven. Ik hou van je en ik mis je. Dat je rust hebt mogen vinden.

Namens:

Gino

Datum:  26-11-2023

Condoleance:

Lieve mam, Fijne herinneringen aan jou. Ik ga je vreselijk missen. Vergeten doe ik je nooit. Hou van je,

Liefs Mieke

Namens:

Mieke

Datum:  26-11-2023

Condoleance:

Lieve Harry en Mieke, Het afscheid van Hannie hebben wij, ondanks het verdriet, mooi gevonden. In alle rust en met fijne herinneringen.

Ben blij dat het mijn zus was! Heel veel sterkte,

Henny en Kees

Namens:

Henny en Kees Gertenaar

Datum:  26-11-2023

Condoleance:

Lieve Hannie, ik zal jou altijd in mijn gedachte houden. Je was voor mij altijd een lieve en aardige schoonmoeder. Ook na mijn scheiding. Rust zacht Hannie. Harry en Mieke en Gino heel veel sterkte de komende tijd.

Liefs Willem.

Namens:

Willem J.F. van Zadelhoff

Datum:  26-11-2023

Condoleance:

Lieve Hannie, ik zal jou altijd in mijn gedachte houden. Je was voor mij altijd een lieve en aardige schoonmoeder. Ook na mijn scheiding. Rust zacht Hannie. Harry en Mieke en Gino heel veel sterkte de komende tijd.

Liefs Willem.

Namens:

Willem J.F. van Zadelhoff

Laat een bericht of herinnering achter

Condoleanceregister Johanna Lindeman-Oedekerk

De beheerders van het condoleanceregister hebben aangegeven alle berichten graag privé te houden.

Om die reden zal uw bericht niet gelijk zichtbaar worden na het plaatsen ervan.

Teksten worden eerst gecontroleerd.