Gerrit meeuwenberg

Reint Gerrit Meeuwenberg

– Gerrit – 

 *  03-10-1945 22-10-2023

Datum: 28-10-2023

Condoleance:

Mijn oprechte deelneming met het verlies van Gerrit Ik wil jullie heel veel sterkte toewensen met dit grote verlies. In gedachten ben ik bij jullie.

Namens:

Jos Kurvers

Datum: 28-10-2023

Condoleance:

Jeanne , Robin, Natasja , gecondoleerd met het verlies van je man en jullie vader .

Heel veel sterkte gewenst.

Namens:

Jolande Moors , Ed Herberigs , Boxtel

Datum: 28-10-2023

Condoleance:

Dat is toch even schrikken als je leest dat Gerrit er niet meer is. In 1978 begonnen bij de RP Helden. Gerrit was toen mijn mentor. Onder zijn hoede heb ik dat eerste jaar veel geleerd, vooral op sociaal vlak, hoe ga je om met mensen. Je nam mij letterlijk onder je vleugels waardoor ik mij altijd gesteund heb gevoeld. Een prachtige tijd gehad waar ik met veel warmte op terug kijk en daar heeft Gerrit een grootte bijdrage aan gehad. Jeanne en kinderen gecondoleerd met dit verlies. Wat zullen jullie hem missen . Veel sterkte.

Namens:

Ria Faber van Haeften

Datum: 27-10-2023

Condoleance:

Lieve Robin, en familie Wat een verlies. Ik wens jou, je moeder en je zus heel veel sterkte de komende tijd. Hele dikke brasa Aty en Dirk

Namens:

Aty

Datum: 28-10-2023

Condoleance:

Beste Jeanne, Robin en Natasja, wat een verdrietig nieuws, het overlijden van Gerrit. Ook ik herinner me hem nog goed in de tijd dat ik heb gewerkt op het rayon Panningen van de toenmalige rijkspolitiegroep Helden-Panningen. Gerrit was daar als opperwachtmeester aan de slag toen ik startte op 1-1-1983. Een mooie tijd. Een mooie en bijzondere man! Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht toe. Dat de herinneringen aan Gerrit jullie troost mogen geven. Ger Cox.

Namens:

Ger Cox

Datum: 27-10-2023

Condoleance:

Beste Robin en Natasja (Jeanne heb ik een mail naar eigen adres gestuurd) Gecondoleerd met het verlies van jullie vader! Vanaf het moment dat jullie vader ons vertelde over zijn ziekte, is ons contact met jullie ouders weer toegenomen. Tijdens zijn ziektebed als wij hem bezochten bleef hij nog steeds de ouwe ome Gerrit voor mij, humor en vrolijk ondanks het doomscenario. Voor mijn moeder is hij tot haar einde een beste broer geweest en voor ons een fijne ome Gerrit. Vorige week in het hospice ben ik wel geschrokken, het was de Gerrit van eerder niet meer, verder lijden is hem bespaart gebleven, iets wat jullie in de rouwbrief ook aanhaalde. Heel veel sterkte voor de komende tijd. Groet, Mieke en Andre Joosten

Namens:

Mieke en Andre Joosten

Datum: 27-10-2023

Condoleance:

Lieverds wat vloog de tijd. Niet eens een jaartje was het. Heel erg ziek, oh ja ? Nou zeg! Erg, maar wel wat fijn dat zijn laatste dagen in het Drontse hospice er niet zoveel moesten zijn. Voor mij is denken aan RG, in een figuurlijke zin van “let’s twist again!”. Van de begindagen af aan. Dat dan maar blijven doen. Al dans ik nooit. Heel veel sterkte met het hervinden van je weg, na alle reisbelevenissen die jullie samen hebben doorleefd.

Namens:

Catharina A.F.

Datum: 27-10-2023

Condoleance:

Heel veel liefs en sterkte toegewenst Jeanne, Natasja en Robin. Dat de grote leegte die ome Gerrit achterlaat zachtjes maar zeker opgevuld mag worden met lieve, fijne en goede herinneringen. 🕊️ 

Namens:

Ellen en Martin

Datum: 27-10-2023

Condoleance:

Geschrokken ben ik van dit bericht. Ik heb jaren met Gerrit in Helden mogen samenwerken. Een hele fijne collega. Uiteindelijk zijn we elkaar uit het oog verloren. Nu lees ik dat hij is overleden. Ik wens allen heel veel sterkte met dit verlies.

Namens:

Jeanne Gommans

Datum: 27-10-2023

Condoleance:

Heel veel sterkte met dit grote verlies. Olivia, Sander en Maartje

Namens:

Sander, Olivia en Maartje

Datum: 27-10-2023

Condoleance:

Jeanne, Natasja en Robin. Gecondoleerd met het verlies van jullie man en vader. Gerrit was een fijne collega waar je altijd van op aan kon. Nooit deed ik een vergeefs beroep op hem. Onze vriendschap, Jeanne, was een verlengde van de werkrelatie die Gerrit en ik hadden. Jac en ik wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd. Mart Manders

Namens:

Jac en Mart Manders

Datum: 27-10-2023

Condoleance:

Ja zo raak je het contact met elkaar kwijt en dan ineens dit bericht. Jeanne en kinderen heel veel sterkte toegewenst Gerrit was mijn “mentor” toen ik in 1976 bij de Rijkspolitie Helden Panningen kwam werken. Wat hebben we daar een mooie tijd gehad. Ik kijk daar nog met heel veel plezier op terug.. jij was de wachtmeester die alles wist ( dacht ik) je kende heel veel mensen in onze standplaats wat mij veel geholpen heeft in mijn verdere carriere. Gerrit bedankt jonge. Jij blijft in mijn gedachte.

Namens:

Peer Jaspers

Datum: 27-10-2023

Condoleance:

Lang niks meer van of over jullie gehoord en nu dit. Dat is wel even schrikken. Wij wisten niet waar jullie woonden en zeker niet dat Gerrit ongeneeslijk ziek was. Jeanne, Robin en Natasja, gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met het verwerken van dit verlies. Hoe moeilijk ook, het lijden is voorbij voor hem. Koester nu de vele, lieve en goede herinneringen. Wij denken aan jullie. Wellicht toch weer eens het contact oppakken? lieve groeten van Henk en Marga Rutten oeht Kepèl.

Namens:

Jeanne Gommans

Laat een bericht of herinnering achter

De beheerders van het condoleanceregister hebben aangegeven alle berichten graag privé te houden.

Om die reden zal uw bericht niet gelijk zichtbaar worden na het plaatsen ervan.

Teksten worden eerst gecontroleerd.